Soms is het tijd voor een frisse wind door de woonkamer en kan je eigenlijk aan niks anders meer denken dan de hele boel omgooien. Van nieuwe banken tot nieuwe tafels; soms neem je de hele boel eens lekker op de schop. Gelukkig is dit laatste niet altijd nodig om een nieuwe sfeer in jouw woonkamer te creëren; vaak kan het veranderen van één meubel al hèt verschil maken! Ben je op zoek naar een kleine verandering met grote impact én wil je graag een trend toevoegen aan jouw woonkamer? Lees dan snel met ons mee voor drie moderne zithoeken die jouw woonkamer in een mum van tijd doen veranderen in een waar trendy oord!

De rieten hangstoel

Misschien heb je deze zitplek wel eens voorbij zien komen op Pinterest of Instagram; het lijkt bijna idyllisch; het monteren van een rietstoel hangend aan het plafond, afgewerkt met de leukste dekentjes en schattigste kussentjes en uitkijkend over een mooi landschap. Maar wist je dat deze droom gewoon werkelijkheid kan worden? De rieten hangstoelen zijn tegenwoordig bijna overal te kopen en het monteren ervan is écht niet moeilijk, als je de juiste schroefhaak hebt gevonden! Creëer gemakkelijk je eigen schattige plekje door de stoel naast een raam te hangen en ook leuk aan te kleden! Waar wacht je nog op?

Fauteuil met ribstof!

Een andere manier om een trend en mode toe te voegen in jouw woning? Ga voor een fauteuil met ribstof! Ribstof is op dit moment een ware hippe happening en mag daarom eigenlijk ook niet ontbreken in jouw woonkamer. De geribde variant van de fauteuil komt op veel verschillende manieren voor; ga bijvoorbeeld voor een rond-gevormde fauteuil, of voor een strakke variant. Daarnaast kan je ook kiezen voor verschillende kleuren, zoals bijvoorbeeld een beige-achtige, of een donkergroene kleur!

Losse hoek(bank)

Op zoek naar iets anders dat hip, hot and happening is? Een aftakking van de hoekbank; tegenwoordig is het namelijk in om alleen de aanschuifbare hoek van de hoekbank als een soort chill-hoekje in jouw woonkamer te plaatsen! En wij kunnen wel begrijpen waarom; het ziet er gezellig uit en meestal zit die ene hoek toch het allerlekkerst! Kleed deze hoek af met dekentjes en kussentjes en je hebt een extra hoekje gecreëerd die toch voor een volledig nieuwe sfeer in jouw woonkamer zorgt!

Weet je niet zeker of bovenstaande opties de juiste voor je zijn? Kijk dan eens op Urbansofa.nl en doe daar inspiratie op voor het veranderen van jouw woonkamer!