Maandelijkse Archieven: Juni 2022

 1. Voorkom dat er onkruid tussen je tegels groeit met een worteldoek!

  Onkruid kan tussen de scheuren van je oprit groeien en het uiterlijk ervan ruïneren. Als je je oprit opnieuw gaat leggen, dan is er een eenvoudige oplossing voor dit probleem: worteldoek! Worteldoek wordt aangebracht voordat de betegeling begint, waardoor onkruid niet door de scheuren kan groeien. Het voorkomt ook dat water in het betegelde oppervlak sijpelt. In dit blogbericht lees je hoe je met worteldoek vóór het leggen van de tegels kunt voorkomen dat er onkruid tussen de tegels groeit, dus lees verder voor meer informatie!

  Wat je moet weten over de worteldoek oplossing.

  Je hoort vaak mensen praten over de noodzaak van een goed zeil, maar wat is een worteldoek oplossing en wat doet het? Het is een milieuvriendelijk membraan gemaakt van gerecycleerd rubber en polyester. Dit type zeil wordt op de grond aangebracht voordat de tegels worden gelegd, om te voorkomen dat er onkruid tussen groeit.

  Bij het aanbrengen van worteldoek moet je erop letten dat je het me

  Lees meer »
 2. Elektrische geiser of boiler geschikt voor blokhut?

  Een blokhut biedt enorm veel voordelen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je over voldoende plek beschikt in de tuin. Populaire blokhutten kennen meestal een veranda, zo kun je ongeacht het weer heerlijk buiten vertoeven en er bijvoorbeeld een buitenkeuken plaatsen. De tuin en het buitenleven worden steeds meer betrokken bij de vaste woning, een blokhut biedt dan ook vele mogelijkheden. 

  Waar de een kiest voor een eigen recreatie blokhut van bescheiden afmeting, kiest de ander voor een verhuur blokhut in de eigen tuin. De mogelijkheden tot verhuur zijn immers eindeloos, je kunt een eigen bed & breakfast starten op deze wijze, of verhuren via AirBnb. Ook kan de blokhut je werkplek vormen of praktijk - afgescheiden van het woonhuis, of kan je volwassen kind er zijn woonplekje vinden, zodat hij of zij semi-zelfstandig kan wonen (tiny weliswaar).

  Wanneer er dergelijk gebruik plaatsvindt in de blokhut zal de blokhut aan verschillende standaarden dienen te voldoen, zoals

  Lees meer »