Maandelijkse Archieven: Januari 2023

 1. Overkappingen steeds populairder

  Overkappingen steeds populairder

  De tuin is een belangrijke plek waar we lekker tot rust komen na een dag hard werken en waar we in ons eigen stukje natuur kunnen genieten van de zon. Steeds meer mensen besteden ook steeds meer tijd en energie aan de inrichting van de tuin om deze zo comfortabel en mooi mogelijk te maken. Er zijn ook steeds meer mensen die kiezen voor een dak overkapping in de tuin om lekker in de schaduw te kunnen zitten wanneer het weer iets minder is. Er zijn daarnaast ook overkappingen die gebruikt kunnen voor boven de oprit, zodat de auto droog blijft staan wanneer deze geparkeerd staat.

  Veel keus

  Wanneer je kiest voor een dak overkapping rondom het huis dan valt er nogal wat te kiezen. Natuurlijk is het hierbij belangrijk om te bedenken wat de precieze reden is voor de plaatsing van een overkapping. Wanneer je bijvoorbeeld een overkapping over de oprit wil laten plaatsen als carport dan

  Lees meer »
 2. Voeg tuinbeelden toe aan de tuin voor een verbeterde uitstraling

  Voeg tuinbeelden toe aan de tuin voor een verbeterde uitstraling

  Wanneer je een tuin aan gaat leggen of je bestaande tuin eens flink onder handen neemt dan zijn er nogal wat knopen om door te hakken. Veel mensen die hier de ruimte voor hebben kiezen voor een vijver in de tuin, omdat dit zorgt voor een gevoel van rust en dit de uitstraling van de tuin vaak goed doet. Het is daarnaast ook extra leuk om bijvoorbeeld vissen in de vijver te kunnen hebben en ook bijvoorbeeld de kikkers uit de buurt een plek te kunnen geven. Er zijn tal van verschillende soorten vijvers van diverse afmetingen in verschillende stijlen. Zo zijn er moderne vijvers met rechte hoeken en bijvoorbeeld een vlonder of meer natuurlijk gevormde vijvers met een groene oever. Wanneer je met de vijver bezig gaat is er ook altijd de mogelijkheid om kleine aspecten toe te voegen in en om de vijver met betrekking tot tuinbeelden.

  Tuinbeelden is er in duizenden soorten en maten

  Tuinbeelden

  Lees meer »